Fuziah Salleh

Mendamba Politik Baru

Kecoh di Parlimen sekarang…

Posting by
6.15pm
Rozaini M R

Kecoh di Parlimen sekarang kerana debat dalam Parlimen untuk menyerahkan perbincangan mengenai Rang Undang-Undang DNA untuk diserahkan kepada select committee telah ditolak oleh YDP Dewan Rakyat.

Beliau telah membuat keputusan Rang Undang-Undang tersebut diteruskan dengan bacaan kali kedua.

YB Fuziah telah turut membantah ianya diluluskan untuk bacaan kali kedua tadi.

Photobucket

Ahli-ahli Parlimen Pakatan Rakyat, diketuai DSAI telah serentak meninggalkan Dewan Rakyat – a walk-out.

August 28, 2008 - Posted by | Politics

1 Comment »

  1. Jangan dilayan sgt bangang2 tu semua. Diorg dah takde idea camne nak kenakan DSAI tu. Tu pasal tergesa2 bentangkan akta DNA tu. Harap kali ni pihak PKR lebih tegas bukan hanya dengan keluar dewan, tp siap bagi kata dua kat Parlimen. Jgn tunduk kat anasir jahat yang datang entah dari planet mana.

    Comment by matkilau | August 31, 2008


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: