Fuziah Salleh

Mendamba Politik Baru

Protes Rakyat(updated)

10:50 malam- Sebuah helikopter berlegar di atas stadium menyuluh ke arah rakyat.

Photobucket Photobucket

Anwar telah selesai memberi ucapan.

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket
Laporan dari Leo.

July 6, 2008 - Posted by | Politics

9 Comments »

  1. ummm… saya pun nampak tadi masa saya lepak makan dekat syed bistro kelana jaya

    Comment by raymon | July 6, 2008

  2. suasana meriah di masjid KJ berhampiran.ternampak kereta Puan di sana juga!

    Comment by hafiz | July 7, 2008

  3. salam buat pejuang reformasi,
    ini adalah kemenangan buat kita semua yang berani menentang kezaliman UMNO/BN.Ingatlah rakyat dapat menilai baik dan buruknya akibat kesan dari kenaikan harga minyak yang melampau oleh kepimpinan tertinggi UMNO/BN.

    Comment by eh!kelirunie | July 7, 2008

  4. Being wondering why not many turn up for the rally??? Malaysian are too scared to voice out our feeling or our “tak apa lah” attitude makes us dont mind that we have actually being colonialized by our own race??? Everything is up to the government??? Funny that when MB of Selangor failed to fullfill certain issues, there were suckers whom made a police report about it… Why there is no police report about the Minister Of Edu empty promise on the school fee. Now the teachers are chasing after parents forcing us to pay more than what we had last years??? So called no school fee and free education!!!!How about making a swear by the quran?? why only anwar??? how about najib???? Are we ignorent or just plain stupid???

    Comment by Mamalia | July 7, 2008

  5. Salam semua,
    Isu tunjuk pung**** oleh kumpulan ‘carburetor dung’ apa cerita? Pasal apa jemput kumpulan underground macam ni? Patut la unit amal PAS tarik diri awal2. …Amacam? Ada tak 1,000,000 orang yang hadir atau 2,000,000?…

    Comment by Jeffripower | July 7, 2008

  6. Rasanya ada andai dihitung paparannya di alam maya dan slot berita luar negara.

    Comment by thanaif | July 7, 2008

  7. Anwar punya depan, Saiful punya belakang, kenapa kerajaan ambil berat sangat tentang belakang Saiful, Belakang Saiful ada Emas atau kepunyaan Kerajaan kah? Ada banyak perkara2 penting dalam Negeri ini. Hal hal minyak, kewangan, ekonomi Negara dan lain2 lagi. Tapi sini selalu kes sodomi je!
    Stop pointing fingers at each other and do something for the Nation. Susah nak hidup sekarang ini dan pemimpin2 pula selalu tuduh orang dan bergaduh. Kita undi mereka pasal kita nak hidup senang, sekarang mereka selalu bergaduh. Nanti kita naik Hot, kita pula jadi menteri, undi sendiri lah!
    Rakyat Boleh!

    Comment by BROTHER LOVE | July 8, 2008

  8. Kekadang tu bila terfikir betul juga kata brother love.pemimpin bergaduh sedangkan rakyat menderita.tapi kita mesti mau ingat UMNO/BN lah yang memulakan angkara jahat ini agar rakyat dapat dialihkan perhatian dari isu kegagalan pemimpin yang memerintah Malaysia telah menyebabkan Ekonomi Malaysia berada didalam keadaan parah.Siapa yang report polis pasal kes liwat?
    Marilah kita sama sama renung kembali kesyang menlibatkan kehilangan Sharlinie dan Nurin Jasmin yang belum lagi selesai.Dimanakah pembunuh Nurin?Dah brapa ramai yang telah ditangkap oleh polis tetapi tidak mempunyai bukti dan dilepaskan begitu saja dan kemanakah perginya adik Sharlinie yang sehingga kini masih menjadi tanda tanya keluarga beliau langsung tidak di endahkan oleh Musa Hassan dan Pak Loh.Inilah pemimpin yang mementingkan diri sendiri serta kaum keluarga sahaja.Cadangan saya ialah kita mintalah PBB menlantik polis malaysia sebagai contoh untuk kes liwat kerana kes kes liwat di malaysia berjaya diselesaikan dengan baik oleh polis di malaysia.
    Kekawan semua,tolong sahkan berita yang baru aku terima iaitu pengumuman rebate tunai kepada pemilik motorkar dan motorsikal oleh pejabat pos diseliakan oleh satu syarikat yang dimiliki oleh KJ.Betul ke?Tolong bagi maklumat kepada saya sebab saya nak tambah satu lagi kotak hitam untuk saudara Ezam Mohd Noor menjadi tujuh yang akan didedahkan oleh saudara Ezam Mohd Noor suatu masa nanti.

    Comment by eh!kelirunie | July 8, 2008


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: