Fuziah Salleh

Mendamba Politik Baru

PROTES SEJUTA RAKYAT 6 Julai 2008

Sila edarkan.
Please distribute.

Photobucket

Photobucket

July 2, 2008 - Posted by | Politics

5 Comments »

  1. insyaallah, Allah akan sentiasa melindungi mu DSAI. Semoga Allah akan tunjukkan kebenaran.

    Comment by muhammad nor abdul hamid | July 3, 2008

  2. We will be there for you “ANWAR THE BOSS”

    Comment by makkal sakthi | July 3, 2008

  3. legal ke ni?

    ade permit?
    then if datang, x pasal2 kene ISA.

    Comment by teh susu | July 4, 2008

  4. malaysia macam sedang darurat…semua benda mahal…berita jenayah…pemimpin buat fitnah cerita porno…idea pemimpin umno pun dah tak masuk akal…akhirnya rakyat merana….depa????/kenyang.makin boroi…

    Comment by nurul | July 6, 2008

  5. tuann2..
    saya masih lagi dalam keadaan bersyukur..situasi ini memang menghimpit..but jgn kaitkan politik dalaman malaysia tercinta ni dengan harga minyak la bodoh(sapa2 yang berkenaan)..this is a global issues..kalau tak cukup knowledge tntng komoditi ni,jgn cuba nak cakap isu ni kat kedai kopi..ok fine if anuar or smebody else jadi PM maybe…MAYBE harga minyak boleh diturunkan atas arahan dan kuasa …turun,,but..in short term,apabila ekonomi dah hancur..nyesal pun tara guna..at that time baru nak sedar tntng MELAYU? syukur lah PM anda masih orang melayu..

    Comment by adnan | July 10, 2008


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: