Fuziah Salleh

Mendamba Politik Baru

Kembali ke sekolah

 

Jan 7, 08 4:36pm

Admin

 

       .Pusat Khidmat KeADILan Bahagian Kuantan bersama beberapa sukarelawan telah memberi sedikit sumbangan bagi meringankan beban keluarga yang memerlukan di sekitar perkampungan Tanah Putih Baru.

           .    Semua keluarga yang berkenaan telah dibawa ke Pasaraya Hari-Hari untuk pergi membeli kelengkapan persekolahan anak-anak mereka. Mereka adalah keluarga yang perlu diberi perhatian dan bantuan bukannya dipinggirkan. Kesusahan mereka tidak harus diabaikan.                               

   

 Image Hosted by ImageShack.us           

Pn.Nurbaini bersama seorang penerima cilik   

Image Hosted by ImageShack.us

 Kecerian mereka ini harus diteruskan bukan diabaikan

Kami mengalu-alukan sumbangan dari pelbagai pihak bagi membantu mereka yang memerlukan. Segala keterangan lanjut, sila email ke newpolitics06@yahoo.com

      

Advertisements

January 7, 2008 - Posted by | Politics

5 Comments »

 1. Al-Fatihah buat sdra Khozit bin Ngah pejuang keadilan bhgn kuantan yg telah meninggal dunia pd 08-01-2008. Seorang pejuang yg gigih, bersemangat dan tidak lokek membantu dlm perjuangan. Satu kehilangan besar bagi keadilan bhgn kuantan. Semoga rohnya dicucuri rahmat oleh ALLAH dan ditempatkan bersama org2 yg soleh.

  Comment by SahabatMesra | January 9, 2008

 2. Blog ini mungkin hanya bicara demi kepentingan & survival politik. Tiada tempat bagi mengingati apatah lagi menghargai sumbangan aktivis parti yg telah pergi. Blog lain yg lebih pantas menyiar berita, ironinya aktivis tersebut bekerja keras dlm bhgn kuantan! Blog cuma terisi dengan cerita/berita muluk. Harap lebih prihatin di lain masa. Bukan sekadar melawt mangsa banjir tetapi ‘excuse’ utk hadir majlis kahwin aktivis parti. Mungkin tiada permaidani merah menjemput! Wajah kepimpinan terserlah dengan sikap yg betul….ianya akan pudar jika hanya kosmetik.

  Comment by SahabatMesra | January 9, 2008

 3. Salam/Selamat sejahtera SahabatMesra
  Tiada yang lebih prihatin daripada Fuziah Salleh (FS). Bagi sekelian aktivis perjuangan parti, khususnya di Kuantan, berita mengenai Allahyarham Khozit adalah berpunca dari FS sendiri.Termasuk saya sendiri yg berada di Msia Timur.Berita Allahyarham Khozit telahpun tersebar dalam Blog KeADILan Kuantan http://justice4allkuantan.wordpress.com
  Begitu juga dalam egroups justice4allkuantan.
  Saya rasa FS dalam perjalanan balik ke Kuantan.Mungkin setelah beliau berkesempatan menulis dan telah bertemu keluarga Allahyarham, beliau akan mencatatkan butir-butir persahabatan beliau dengan Allahyarham Khozit dan keluarga beliau serta kebersamaan dalam perjuangan mereka menegakkan keadilan untuk rakyat Malaysia.

  FS is as she looks, no kosmetik.
  Only sometimes things are delayed for a reason.
  I am willing to be a little patient.

  Comment by Rozaini | January 9, 2008

 4. Syukurlah ada yg memberi respon walau sedikit lewat. Saya mengagumi semangat pejuang2 keadilan. Lebih kagum kepada ketua umumnya Datuk Seri Anwar Ibrahim. Masih sempat menjawab persoalan dan melontar idea dlm blognya walau jadual sibuk menjelajah ke merata pelusuk dunia. Tiap kali melawat blog beliau, hampir tiap hari ada idea segar yg dipaparkan. Saya membayangkan ada ketika beliau menjawab sambil menunggu di airport atau di dalam kereta. Semasa berada di jakarta, beliau masih punya masa menulis tentang pemergian pak lang. Tak dpt dipastikan adakah ketua bhgn lebih sibuk dr DSAI? Mungkin blackberry belum dipasarkan di kuantan? 🙂

  Comment by SahabatMesra | January 9, 2008

 5. Fotunately, ha-ah.

  Comment by Rozaini | January 10, 2008


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: