Fuziah Salleh

Mendamba Politik Baru

Hmmm…apa yang nak dikata?

Advertisements

February 17, 2007 - Posted by | Politics

2 Comments »

 1. Cik Fauziah,

  Sebenarnya, Keyveas in adalah salah satu daripada barua-barua Barisan National dan termasuklah juga wakil dari Kinabatangan (yang namanya bagaikan pendatang asing dari Indonesia) and juga wakil dari Seri Gading and Jerai yang hanya pandai nak tunjuk jaguh. Bercakap mengenai kawasan Seri Gading ni, penduduk di sana masih merana kerana bantuan kerajaan yang tidak mencukupi walaupun sudah dijanjikan bantuan tambahan. Inilah sikap BN/UMNO ni ….. pandai nak tunjuk jaguh saja. Diharapkan PKR Johore dapat memberi sedikit sebanyak bantuan kat mangsa-mangsa banjir di Seri Gading tu.

  Comment by K.S Tan | February 20, 2007

 2. Saudara K.S.Tan,
  Pada pertengahan Januari lalu, Parti Keadilan Rakyat telah melawat Sri Gading dan beberapa tempat di Johor, khususnya di kawasan Batu Pahat serta menghulurkan sedikit bantuan kepada mangsa-mangsa banjir yang terlibat.
  Saya akan paparkan kemudian sebahagian gambar-gambar yang telah diambil ketika lawatan tersebut. Memang benar, keadaan mangsa banjir di situ amatlah menyedihkan. Seorang ibu tua telah memeluk saya sambil menangis kerana duka yang menyelebungi beliau kerana rasa terabai. Begitulah traumatiknya keadaan sesetengah mangsa banjir.

  Comment by Fuziah Salleh | February 28, 2007


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: